Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://eskovstrandpark.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformular

Når besøgende skriver kommentarer i kontaktformular på webstedet, dannes en mail der sendes til bestyrelsen. Hjemmesiden indsamler og gemmer ingen data fra kontaktformularen.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. vejret). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler ikke dine data med andre. 

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar i kontaktformularen, dannes en mail til bestyrelsen. Der gemmes ingen data på hjemmesiden.

For brugere på vores websted (bestyrelsen), bliver metadata bevaret på ubestemt tid, så vi kan genkende dem automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø. Desuden gemmer vi den personlige information, de giver til deres brugerprofil. Alle brugere (bestyrelsen) kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere denne information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Vi indsamler og gemmer ikke data fra besøgende. 

Er du en oprettet bruger (bestyrelsen) kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Kontaktinformation

Grundejerforeningens formand.